AboutTime

 Joomla! 3 Certified Administrator

 


  • Joomla! 5.1.0 en 4.4.4 zijn vrijgegeven!

    Laten we vandaag (16 april 2024) vieren als belangrijke dag voor het Joomla! project. We vieren zes maanden hard werken door onze vrijwilligers, die de visie hadden een nieuwe punt-release te bouwen. Vandaag zijn we trots de release aan te kondigen een nieuwe punt-release, Joomla 5.1.0 naast Joomla 4.4.4.

    Deze release gaat verder

    ...

Donderdag 4 mei is het World Password Day, bij uitstek de dag om even goed na te denken over de beveiliging van je online accounts.
Hackers zitten namelijk niet stil, en er zijn nog veel mensen die oude manieren gebruiken om hun wachtwoorden te onthouden of te maken. En dat is niet ongevaarlijk.

Volgens een onderzoek van McAfee bijvoorbeeld schrijft 37 procent van de mensen nog wachtwoorden op een vel papier.
Nu is dat in de meeste gevallen nog een veilige optie, maar hetzelfde wachtwoord gebruiken voor meerdere accounts, wat meer dan een derde van de mensen nog steeds doet, is dat zeker niet.

Dat heeft een duidelijke reden: 34 procent van de respondenten vindt het belangrijker om een wachtwoord te kunnen onthouden dan een sterk wachtwoord te kiezen. Dat blijkt ook wel uit de lijst met meestgebruikte wachtwoorden die jaarlijks wordt gepresenteerd.


Bron: Computeridee.nl