AboutTime

 Joomla! 3 Certified Administrator

 


  • Joomla 5.0.3 en 4.4.3 zijn vrijgegeven

    Op dinsdag 20 februari 2024 zijn Joomla 5.0.3 en 4.4.3 vrijgegeven. Dit is een beveiligings- en bugfix-release voor de 5.x- en 4.x-serie van Joomla.
    Deze release zet de hoge normen van Joomla op het gebied van toegankelijk webontwerp voort en benadrukt Joomla's waarden van inclusiviteit, eenvoud en veiligheid in een nog...

Op 6 november 2017 heeft CMS Critic de winnaars bekendgemaakt van de CMS Critic Awards 2017. Joomla! was onderdeel van de competitie in de categorie voor het Beste Gratis CMS. En Joomla! heeft gewonnen!

Joomla! heeft inmiddels al 4 keer op rij de CMS Critc Award gewonnen en bedankt iedereen die heeft meegeholpen om dit mogelijk te maken.
Grote dank gaat natuurlijk uit naar de organisatie van de CMS Critic Awards en daarnaast natuurlijk ook de Joomla! Community die elke dag weer meewerkt aan de ontwikkeling van dit platform. Een organisatie die voor 100% draait op basis van vrijwilligers.

In de afgelopen tijd is hard gewerkt om de inhoud van Joomla!-websites te verbeteren met de introductie van Custom Fields voor artikelen, gebruikers en meer. Hierdoor werd  Joomla! naar een nog hoger niveau getild.

Het Joomla!-team kijkt alweer uit naar de awards in 2018 en natuurlijk naar de nieuwe toepassingen die nog in ontwikkeling zijn.

Bron: JoomlaCommunity / cmscritic