AboutTime

 Joomla! 3 Certified Administrator

 


  • Joomla 5.0.3 en 4.4.3 zijn vrijgegeven

    Op dinsdag 20 februari 2024 zijn Joomla 5.0.3 en 4.4.3 vrijgegeven. Dit is een beveiligings- en bugfix-release voor de 5.x- en 4.x-serie van Joomla.
    Deze release zet de hoge normen van Joomla op het gebied van toegankelijk webontwerp voort en benadrukt Joomla's waarden van inclusiviteit, eenvoud en veiligheid in een nog...
JoomlaDagen 2018

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 kun je weer naar de JoomlaDagen in Nederland. Voor het eerst zijn de JoomlaDagen niet in Zeist, maar in Eindhoven.

De JoomlaDagen zijn al sinds 2005 de conferentie voor en door Joomla-gebruikers, -developers, websitebouwers en extensie-ontwikkelaars. Allemaal mensen die werken met het open source CMS Joomla. Elk jaar komen honderden Joomlers naar de JoomlaDagen om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, presentaties te geven en bij te wonen en elkaar te ontmoeten. Er is door de JoomlaDagen een unieke community ontstaan van mensen die, elk op hun eigen manier, bijdragen aan het Joomla-project. Door ermee te werken, fouten op te sporen, te helpen met testen, documentatie te vertalen, uitbreidingen te bouwen, of erover te vertellen op evenementen als de JoomlaDagen.


Dit jaar zijn de JoomlaDagen dus voor het eerst in Eindhoven. Ze vinden plaats in de High Tech Campus.
Je kunt nu je ticket kopen met een aantrekkelijke Early Bird korting (die loopt t/m 16 maart). Toegangstickets voor de vrijdag kosten € 25,- (na Early Bird € 35,-), toegangstickets voor de zaterdag € 70,- (na Early Bird € 80,-).

Inmiddels is het programma voor de vrijdag en de zaterdag bekend. Bekijk het volledige programma op de website van de JoomlaDagen.